Amazon Quiz Answers For Today 27 October 2021 – Win Rs 30,000

Amazon Quiz Answers For Today 27 October 2021 – Win Rs 30,000amazon-quiz

Amazon Quiz Today Answers 27 October  2021 – Give Amazon quiz answers & Win Exciting Prizes. Today Amazon quiz has five questions and you should give answers to Amazon quiz answer to win prizes. So play Amazon quiz contest today and Win Exciting Prizes daily. You can play Amazon’s today quiz on Amazon app every morning from 8 AM to 12 PM.

How to play Amazon Quiz ?

  • This can be play on Amazon App only, so we suggest you download & install the Amazon Android or iOS app from Google Play Store or Apple’s App Store.
  • Now open the Amazon App & Sign in into your Amazon Account (Create an account if you do not have an existing Amazon account)
  • How to go to the Amazon Quiz? Open Amazon app and click on menu button (3 Line on top left side on app).

amazon-app-page

  • Or click on search box and type ‘Fun Zone quiz’ and search it.

amazon-quiz-search

  • Click on Fun zone

amazon-quiz-2

  • Now just click the Amazon Quiz Banner & start the quiz by tapping the “Start” Button

amazon-quiz-page

  • You have to answer the five questions correctly in the Daily Amazon Quiz in order to be eligible to win exciting prizes.
  • After answering all of today’s Amazon Quiz questions correctly, you will then be eligible for the Amazon Quiz winners’ lucky draw.
  • The Amazon Quiz lucky draw winners are announced on the winers list declaration date

Amazon Quiz Today’s Information :-

  • Amazon Quiz Date: 27 October 2021
  • Amazon Quiz Today’s Prize: Rs 30,000
  • Amazon Quiz Time: 12:00AM–11:59PM
  • Winners List Declaration By: 1:00 PM Daily

Amazon Quiz: Winners Announced for the Yesterday Quiz Check here

Amazon Quiz Today Answers For 27 October 2021 :

Question 1. In September 2021, BTS performed their hit song ‘Permission to Dance’ at which of these special locations?
Answer: UN General Assembly Hall

Question 2. In the recent FIDE Online Chess Olympiad, India claimed the bronze medal. Which team did they lose to in the semi finals?
Answer: USA

Question 3. Mahatma Gandhi’s birthday on 2nd October is celebrated as the International Day of what?
Answer: Non Violence

Question 4. Which of these British players has won three Grand Slam singles titles in this sport?
Answer: Andy Murray

Question 5. This element represents the lead character in which film franchise?
Answer: The Hunger Games

Amazon Quiz Today Answers For 26 October 2021 :

Question 1. 30th September- the day of the feast of St Jerome was adopted in 2017 by the United Nations as what international day?
Answer: International Translation Day

Question 2. David Warner was recently dropped from the Sunrisers Hyderabad XI. Which international opener made his Sunrisers debut in his place?
Answer: Jason Roy

Question 3. The release of Rohit Shetty’s ‘Sooryavanshi’ would be during which festival in 2021?
Answer: Diwali

Question 4. What is this phenomenon called when the moon comes in between of the sun and the earth?
Answer: Solar Eclipse

Question 5. Guess how long is one quarter of this game in the NBA if the whole game finishes in 4 quarters?
Answer: 12 min

Amazon Quiz Today Answers For 24 October 2021 :

Question 1. World Tourism Day was observed on 27th September, 2021. The theme for this year was ‘Tourism for __ growth’. Fill in the blanks
Answer: Inclusive

Question 2. 26th September 2021 was the 89th birth anniversary of a former Prime Minister, who was in office for 10 years. Name him
Answer: Manmohan Singh

Question 3. Jyothi Surekha Vennam recently won three silver medals in the world championship in which sport?
Answer: Archery

Question 4. What are the headquarters of this company shaped like?
Answer: Car cylinders

Question 5. Who was the voice of Melman- the Giraffe in the Madagascar movie series?
Answer: David Schwimmer

Amazon Quiz Today Answers For 23 October 2021 :

Question 1. Which of these, the second non-English newspaper to be published in India, turned 200 in 2021?
Answer: Mumbai Samachar

Question 2. Which auto major recently launched its first electric vehicle, the e-tron range, in India?
Answer:  Audi

Question 3. Islam Qala, a border town in Afghanistan is the main crossing point to which of these countries?
Answer: Iran

Question 4. Alvaro Morte plays which role in this popular Netflix series?
Answer: The Professor

Question 5. Identify the monument from this picture.
Answer: Qutb Minar

Amazon Quiz Today Answers For 22 October 2021 :

Question 1. Which territory does 112-years-old Emilio Flores Márquez, the world’s oldest living male, belong to?
Answer – Puerto Rico

Question 2. Telephone surveillance spyware Pegasus is a product of which country?
Answer – Israel

Question 3. POSCO, the 4th largest steelmaker in the world, is based out of which country?
Answer – South Korea

Question 4. Which actor voiced the character of the fox shown in the visual in this movie?
Answer – Jason Bateman

Question 5. Who co-founded this streaming platform in 1995, the same year he sold his first company- Pure Software?
Answer – Reed Hastings

Amazon Quiz Today Answers For 21 October 2021 :

Question 1. Who or what are Maya, Bobby and Roobi, returned to India after serving at the Indian embassy in Kabul?
Answer – Sniffer dogs

Question 2. Krishna Nagar and Pramod Bhagat both won gold for India at the Tokyo 2020 Paralympics in which sport?
Answer – Badminton

Question 3. Tara Tarini temple, a Shakti peeth, is situated in which of these states?
Answer – Odisha

Question 4. What is the name of this folk style wall paintings famous in Maharashtra.
Answer – Warli

Question 5. This is a lego parody of an album cover from which famous band?
Answer – Beatles

Amazon Quiz Today Answers For 20 October 2021 :

Question 1. Tata Digital Ltd, a subsidiary of Tata Sons, has acquired a majority stake in which of these digital health companies?
Answer – 1mg

Question 2. Which among these is not made by South Korean firm Krafton Inc?
Answer – Crossfire

Question 3. In September 2021, which country severed diplomatic relations with Morocco over alleged “hostile actions”?
Answer – Algeria

Question 4. Along with this sport, what other two sports are included in a triathlon?
Answer – Swimming, Running

Question 5. What is the name of the clown mascot of this fast food brand?
Answer – Ronald

Amazon Quiz Today Answers For 18 October 2021 :

Question 1. Name the new cashless and contactless e-Voucher based payment system, launched by the PM recently.
Answer – e-RUPI

Question 2. Accelerating India: 7 Years of Modi Government’ is a recently released book written by which former Union Minister?
Answer – KJ Alphons

Question 3. Amazon recently acquired which of these Hollywood film studios for $8.45 billion?
Answer – MGM

Question 4. This is a view of Mount Kilimanjaro from Amboseli national park in which country?
Answer – Kenya

Question 5. Identify the language seen in the picture.
Answer – French

Amazon Quiz Today Answers For 17 October 2021 :

Question 1. In June 2021, whose record did Cristiano Ronaldo break to become the top-scorer in the history of the European Championship?
Answer: Michel Platini

Question 2. Which of these is the lowest rated Salman Khan movie on IMDb?
Answer: Radhe

Question 3. Which company recently launched the Ananda mobile app for agents and intermediaries?
Answer: LIC

Question 4. What is the name of the Taylor Swift song that has this object in its title?
Answer: Champagne problems

Question 5. What is the name of this animal who was a companion to Kristoff in the movie Frozen?
Answer: Sven

Amazon Quiz Today Answers For 16 October 2021 :

Question 1. Which company has bought 64% stake in online grocery seller BigBasket?
Answer: Tata

Question 2. “Sherni” the new hindi movie is based on saving of which animal and its young ones from hunters?
Answer: Tiger

Question 3. In August 2021, who became the first female swimmer to win seven medals at a single Olympics?
Answer: Emma McKeon

Question 4. Which of these states has this animal as the state animal?
Answer: All of these

Question 5. The lead character in ‘Immortals of Meluha’ is named after this deity. What is the name of his wife in the book?
Answer: Sati

Amazon Quiz Today Answers For 15 October 2021 :

Question 1. Which of these names did Mark Zuckerberg give to one of his pet goats?
Answer – Bitcoin

Question 2. In August 2021, Muhyiddin Yassin resigned as the PM of which country owing to mounting public anger over poor handling of the pandemic?
Answer – Malaysia

Question 3. Which team won the Tokyo 2020 Olympics team gold in both men’s & women’s artistic gymnastics?
Answer – ROC

Question 4. Which K-pop group recently received diplomatic passports from this country’s president?
Answer – BTS

Question 5. Name this planet, which is the hottest planet in the solar system
Answer – Venus

Amazon Quiz Today Answers For 14 October 2021 :

Question 1. Which global tech company launched ‘Be Internet Awesome’ – a game based curriculum to teach kids about digital safety?
Answer – Google

Question 2. Which country hosted the International Army Games 2021?
Answer – Russia

Question 3. In August 2021, who became the second Indian wrestler to claim an Olympic silver medal?
Answer – Ravi Dahiya

Question 4. In the picture, this girl is impersonating which Disney character?
Answer – Moana

Question 5. What is this sport called in North America?
Answer – Soccer

Amazon Quiz Today Answers For 13 October 2021 :

Question 1. Which city has been marked the world’s safest city by the Economist Intelligence Unit in 2021?
Answer – Copenhagen

Question 2. Which word, a mashup of “COVID-19 immunity” and “mRNA”, was chosen to name the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine?
Answer – Comirnaty

Question 3. Which sportsperson was given the honour of lighting the Olympic cauldron at the Opening Ceremony of the Tokyo 2020 Games?
Answer – Naomi Osaka

Question 4. Which Disney animated movie is based on this character?
Answer – Tangled

Question 5. Who is the lead character’s best friend in this book series?
Answer – Rowley Jefferson

Amazon Quiz Today Answers For 12 October 2021 :

Question 1. In August 2021, who became the first Indian woman to win two Olympic medals?
Answer – PV Sindhu

Question 2. In August 2021, which Hollywood actress welcomed a baby boy named Cosmo with her husband, Colin Jost?
Answer – Scarlett Johansson

Question 3. Australia’s High Commissioner to India referred to the Indian hockey player Savita Punia by what phrase in 2021?
Answer – Great Wall of India

Question 4. Identify the country this flag belongs to.
Answer – Maldives

Question 5. This famous monument is located in which city?
Answer – London

Amazon Quiz Today Answers For 11 October 2021 :

Question 1. In August 2021, which city got India’s first ‘smog tower’?
Answer: New Delhi

Question 2. Which American won golds in both 50m and 100m freestyle swimming at the Tokyo 2020 Olympics?
Answer: Caeleb Dressel

Question 3. Which pet animals in Sri Lanka are to be given biometric identity cards as a way of protecting them from ill treatment?
Answer: Elephants

Question 4. Which colour is the name of a song and an album made by this artist?
Answer: Red

Question 5. Which tv-show’s prop is this map?
Answer: Game of Thrones

Amazon Quiz Today Answers For 10 October 2021 :

Question 1. Kalyan Singh, who recently passed away, was the former Chief Minister of which state?
Answer – Uttar Pradesh

Question 2. Mutaz and Gianmarco made history at the Tokyo 2020 Olympics. In which event did they ‘share’ the gold?
Answer – High Jump

Question 3. Which major general was the last American soldier to exit Afghanistan after 20 years of occupation?
Answer – Chris Donahue

Question 4. Who is the actor who plays this character in the Marvel universe?
Answer – Mark Ruffalo

Question 5. Which character of ‘The office’ did this mug belong to?
Answer – Michael Scott

Amazon Quiz Today Answers For 9 October 2021 :

Question 1. Who received the prestigious Lokmanya Tilak National Award 2021?
Answer – Dr. Cyrus Poonawalla

Question 2. Belinda Bencic became the first woman from which country to win the Olympic tennis gold in 2021?
Answer – Switzerland

Question 3. The Chinese government has restricted which activity for kids to one hour per day on Fridays, weekends, and public holidays?
Answer – Playing video games

Question 4. What is the name of this toy that is saved by Woody in Toy Story 4 ?
Answer – Forky

Question 5. The people of which country are credited with bringing this bread to India?
Answer – Portugal

Amazon Quiz Today Answers For 8 October 2021 :

Question 1. Which Indian organisation recently launched ‘Urja’, an intelligent virtual assistant with AI/NLP capabilities?
Answer – BPCL

Question 2. Who became the fastest man at the Tokyo 2020 Olympics by winning the 100m event?
Answer – Lamont Marcell Jacobs

Question 3. Which annual maritime exercise is conducted to promote national and regional maritime security in East Africa and the Western Indian Ocean?
Answer – Cutlass Express

Question 4. What was this person named after?
Answer – A goddess

Question 5. This famous monument was designed by a sculptor from which country?
Answer – France

Amazon Quiz Today Answers For 7 October 2021 :

Question 1. Naveen Kumar was a star player retained by which franchise ahead of the auction for the 8th season of the Pro Kabaddi League?
Answer – Dabang Delhi

Question 2. The Marvel character, Phil Coulson has served as the director of which of these organisations?
Answer – S.H.I.E.L.D

Question 3. 31st August is the birth anniversary of Nur-ud-din Muhammad Salim, better known to us by what name?
Answer – Jahangir

Question 4. This is a picture taken at the tomb of which famous ruler?
Answer – Napoleon Bonaparte

Question 5. Who among these is NOT one of the co-founders of this firm?
Answer – Sean Parker

Amazon Quiz Today Answers For 6 October 2021 :

Question 1. Who won the rain hit Belgian F1 grand prix, as half points were awarded for only the 6th time in F1 history?
Answer: Max Verstappen

Question 2. In the 2021 movie Haseen Dillruba who plays the lead role of Rani?
Answer: Taapsee Pannu

Question 3. On August 29, which company launched its 21st rocket of the year sending the Dragon cargo capsule to the International Space Station?
Answer: SpaceX

Question 4. This is the Olympic stadium located in which city of Germany?
Answer: Munich

Question 5. This is the flag of which country?
Answer: Luxembourg

Amazon Quiz Today Answers For 5 October 2021 :

Question 1. Dahi Handi is a festival associated with which occasion that fell on 30th August this year?
Answer: Janmashtami

Question 2. The independence day of which country is also known as Hari Merdeka?
Answer: Malaysia

Question 3. After Mariyappan Thangavelu went into quarantine due to possible exposure to COVID-19, who was named India’s Tokyo Paralympics flag bearer?
Answer: Tek Chand

Question 4. This is the European Commission Berlaymont building located in which city?
Answer: Brussels

Question 5. This is a famous monument located in which city?
Answer: Aurangabad

Amazon Quiz Today Answers For 4 October 2021 :

Question 1. August 26 was selected as Women’s Equality Day in the USA, as it was the date when an amendment was passed granting what right to women?
Answer: Right to vote

Question 2. Janssen pharmaceuticals is a pharmaceutical company headquartered in Belgium, that is a subsidiary of which firm?
Answer: Johnson & Johnson

Question 3. Olympic bronze medalist Bajrang Punia, pulled out of the 2021 World Wrestling Championship scheduled to be held in which city?
Answer: Oslo

Question 4. This is the CN Tower located in which city?
Answer: Toronto

Question 5. The flag of which country has been shown in the picture?
Answer: Jamaica

Amazon Quiz Today Answers For 3 October 2021 :

Question 1. Narali Purnima, an important festival in the coastal regions of India is also known by which of these names?
Answer: Coconut Day

Question 2. Corbevax is the name of a COVID-19 vaccine that was developed by which pharmaceutical firm?
Answer: Biological E

Question 3. The Men’s 200 m at the Tokyo Olympics was won by a sprinter from which country?
Answer: Canada

Question 4. This is the Evo, a famous car model from which brand?
Answer: Lamborghini

Question 5. This is the rec-reation of a fight between two famous Marvel characters, seen in which movie?
Answer: Civil War

Amazon Quiz Today Answers For 2 October 2021 :

Question 1. F-Pace, I-Pace and F-Type are models of cars from which famous brand?
Answer: Jaguar

Question 2. Kieron Pollard is the captain of which franchise in the Caribbean Premier League?
Answer: Trinbago Knight Riders

Question 3. Directed by Ahmed Khan and scheduled to release towards the end of 2021, Heropanti 2 stars which actress in the female lead?
Answer: Tara Sutaria

Question 4. Name this popular variety of flowers
Answer: Marigold

Question 5. This painting is located at the Van Gogh Museum located in which city?
Answer: Amsterdam

Amazon Quiz Today Answers For 1 October 2021 :

Queston 1. Raksha Bandhan was observed in India on which of these days in 2021?
Answer – August 22

Queston 2. Lionel Messi who has recently joined Paris St Germain, will wear which jersey number at his new club?
Answer – 30

Queston 3. Yelena Belova, is an elite spy who received her training in the Red Room, the same organisation who trained which of these spies?
Answer – Natasha Romanoff

Queston 4. What is the name of the daughter of this famous entrepreneur and Chrisann Brennan?
Answer – Lisa

Queston 5. In 2012, Sarah- a member of this species, completed a distance of 100 metres in how many seconds?
Answer – 5.95

Amazon Quiz Today Answers For 30 September 2021 :

Question 1. In India, Akshay Urja Day is celebrated on 20th August to raise awareness about what?
Answer – Renewable resources of energy

Question 2. Nishad Kumar won a silver medal for India at the Tokyo Paralympics in which of these events?
Answer – Men’s high jump T47

Question 3. One of the upcoming Marvel movies to be released this year is Shang-Chi and the Legend of the ___ Rings. Fill in the blanks
Answer – Ten

Question 4. This is a famous tourist spot located in which European country?
Answer – Greece

Question 5. Which of these is a space exploration firm owned by this gentleman?
Answer – Virgin Galactic

Amazon Quiz Today Answers For 29 September 2021 :

Question 1. Sadbhavna Diwas is observed on the birth anniversary of which former Indian Prime Minister?
Answer – Rajiv Gandhi

Question 2. In the Marvel series ‘Agents of Shield’, Agent Daisy Johnson is also known by which of these names?
Answer – Quake

Question 3. Christina Mchale was whose women’s doubles partner as the team reached the final of the WTA Cleveland Championships?
Answer – Sania Mirza

Question 4. This famous island and tourist spot is part of which country?
Answer – Indonesia

Question 5. This famous footballer, who is rejoining Manchester United, first played for the club in which year?
Answer – 2003

Amazon Quiz Today Answers For 28 September 2021 :

Question 1 .20th August is World Mosquito Day, a global commemoration of whose discovery that female anopheles mosquitoes transmit malaria?
Answer: Ronald Ross

Question 2. Which of these firms is associated with the COVID-19 vaccine named ‘Comirnaty’?
Answer: Pfizer

Question 3. During the Tokyo Olympics, Kevin Durant overtook whom to become the leading scorer for USA in Olympic basketball history?
Answer: Carmelo Anthony

Question 4. Identify this breed of dog
Answer: St Bernard

Question 5. This is a picture taken at a national reserve located in which country?
Answer: Kenya

Amazon Quiz Today Answers For 27 September 2021 :

Question 1. In 2020, the theme of which day celebrated on August 19 was ‘Pandemic lockdown through the lens’?
Answer – World Photography Day

Question2. Shelly Ann Fraser Pryce recorded a personal best of 10.60 and beat Elaine Thompson- Herah at a Diamond League meeting where in 2021?
Answer – Lausanne

Question 3. In the movie ‘Shershaah’ , Kiara Advani plays the role of ______ Cheema. Fill in the blanks
Answer – Dimple

Question 4. This entertainment venue is the headquarters of which Dance Company?
Answer – The Rockettes

Question 5. Which character from the animated Pixar movie, Luca wants to win the race so they can buy this scooter with the cash prize?
Answer – Alberto

Amazon Quiz Today Answers For 25 September 2021 :

Question 1. On 9th August, 1945 the United States dropped a nuclear bomb on Nagasaki. What was the bomb called?
Answer – Fat Man

Question 2. Which WWE superstar plays the role of ‘Peacemaker’ in the 2021 movie ‘Suicide Squad’?
Answer – John Cena

Question 3. India were bowled out for 78 in the first innings of a Test match played at which venue in England in 2021?
Answer – Headingley

Question 4. Which Chinese Province is the largest of these statues located in?
Answer – Sichuan

Question 5. Which biological process do grapes undergo, in order to produce this type of alcohol?
Answer – Fermentation

Amazon Quiz Today Answers For 24 September 2021 :

Question 1 . On 8th August, a day is dedicated to a famous movement, part of India’s freedom struggle. Name the movement
Answer: Quit India Movement

Question 2. In Spiderman:No Way Home , Alfred Molina returns to play the role of which villain he had played in a previous Spiderman film?
Answer: Doctor Octopus

Question 3. At the recently concluded, World Junior Athletics Championship Amit Khatri won a silver in which event?
Answer: 10 km walk

Question 4. What was the name of this bird in the movie, Rio?
Answer: Rafael

Question 5. Which continent can the invention of this art form be traced back to?
Answer: Asia

Amazon Quiz Today Answers For 23 September 2021 :

Question 1. On 6th August ______ day is observed to commemorate a tragic day in human history. Fill in the blanks with the name of a city
Answer – Hiroshima

Question 2. On August 26th, Mother Teresa was born in Skopje, located in which current day country?
Answer – North Macedonia

Question 3. India won 11 medals at the recently concluded World Junior Wrestling Championships held in which country?
Answer – Russia

Question 4. This breed of cat, takes its name from the former name of which country?
Answer – Thailand

Question 5. What food substance do these insects prepare?
Answer – Honey

Amazon Quiz Today Answers For 22 September 2021 :

Question 1. ________ day is celebrated in the UK on 1st August, in honour of UK’s largest county. Name it
Answer – Yorkshire

Question 2. Which actress born on August 5th, made her Bollywood debut in the film ‘Bekhudi’?
Answer – Kajol

Question 3. In which of these sports did India win its first medal at the Tokyo 2020 Paralympic Games?
Answer – Table Tennis

Question 4. Which of the following was India’s first “original” for this streaming platform?
Answer – Sacred Games

Question 5. Which pigment causes leaves to be of this colour?
Answer – Chlorophyll

Amazon Quiz Today Answers For 21 September 2021 :

Question 1. Who is set to act in ‘The King’, a film about King Kamehameha who was the first ruler of the Kingdom of Hawaii?
Answer – Dwayne Johnson

Question 2. The Ministry for the Future is a novel set in the near future which describes the disastrous consequences of what?
Answer – Climate change

Question 3. She recorded the second fastest 100 m by a woman in history by recording a timing of 10.54 at the Prefontaine classic. Name her
Answer – Elaine Thompson-Herah

Question 4. Which European country is famous for these flowers?
Answer – Netherlands

Question 5. This famous entrepreneur was associated with the growth of which of these entities in the mid-late 80s and early 90s?
Answer – Pixar